Jeanette_22.jpg

INTERIØRDESIGN

Pris fra 799,-

Vår inhouse interiørdesigner har 6 års erfaring og har jobbet med det meste innenfor det private og offentlige rom. Flere av prosjektene er vist i interiørmagasiner som Bonytt og Maison Interiør.

 

PAKKER

FARGEHJELP ENKEL

Fra 399,-

Send oss en bilde av hjemmet ditt og rommet du trenger fargehjelp med. Vi sender deg forslag på fargekoder i NCS samt anbefalt maling og matthetsgrad for ditt underlag. Spesifiser dersom du er interessert i tapet. Denne tjenesten gjelder fargesetting av alle rommets flater. *Gjelder kun ett rom.

LYSRÅDGIVING 

Fra 499,-

Trenger du hjelp med lyssetting av hjemmet ditt? Belysning har blitt et krevende fagfelt det er vanskelig å manøvrere seg i. For å velge riktig belysning og korrekt lyskilde til hjemmet ditt, er det stadig flere som søker profesjonell hjelp. Prisen er inkludert en 15 min befaring i Oslo sentrum + 1 time etterarbeid.

FARGEHJELP+ PAKKE

1599,-

Med denne fargehjelp pakken får du en skreddersydd fargeplan for opptil 3 rom. Pakken inkluderer 20 min befaring i Oslo sentrum eller på video, samt 2 timer etterarbeid. Du får en visuell fremførelse med fargekoder.

 
Jeanette_42.jpg

SOVEROM

Kanskje det viktigste rommet i hele hjemmet. Soverommet er det første du ser når du våkner og det siste du ser når du legger deg. Det er viktig at soverommet er funksjonelt, estetisk og ditt gjemmested.

86_1020937293.jpg

KJØKKEN

Kjøkkenet er hjerte i hjemmet. Vi tilbringer mye tid i dette rommet. Det må være like funksjonelt som det er estetisk. Ditt kjøkken skal skreddersys etter dine behov.

Jeanettejul_37.jpg

BADEROM

Badet er et teknisk krevende rom å skape. Det er en rekke krav som må følges for å skape et godkjent bad. Likeså skal det være funksjonelt og delikat. Oppbevaring er ofte noe vi glemmer.

 
17902375183432403.jpg

OFFENTLIG ROM

Vi har erfaring med kontor, restaurant, klinikk og hotell. Se våre tidligere utførte oppdrag her.

20200925_120612.jpg

STUE

Stuen, kosekroken, tvstuen eller familierommet. Dette rommet fyller mange funksjoner og skal romme flere mennesker for alle anledninger.

246_1154533913.jpg

SPISESTUE

Om spisestuen din skal romme 4 eller 40 personer er det viktig at den funker i din hverdag. Komfort er kanskje det viktigste elementet for dette rommet.

 

FÅ ET TILBUD

Beskriv kort hva du trenger hjelp til og din adresse.
Dersom du ønsker å legge ved bilder kan du sende til vår epost som står nederst på siden.

Takk for innsendingen din!